Candidaturi pentru Colegiul director al C.N.C.D.

În categoria Anunț20 februarie 2018

În temeiul dispozițiilor art. 24 din Ordonanța Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, republicată, au fost depuse următoarele candidaturi pentru postul vacant de membru în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Mai multe detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 februarie 2018


primit de la domnul deputat Bogdan Ionel Rodeanu (Grup USR), co-președinte al părții române din cadrul Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova (CCIE)

Domnul deputat Bogdan-Ionel Rodeanu, co-președintele părții române din cadrul Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova (CCIE), s-a întâlnit, marți, 20 februarie 2018, cu domnul Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană al Republicii Moldova, din data de 10 ianuarie 2018. La întâlnire a fost prezent E.S. domnul Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova la București.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 februarie 2018


primit de la doamna deputat Beatrice Tudor (Grup PSD)
Beatrice Tudor (PSD): USR s-a făcut de râs în fața Curții Constituționale

Deputatul PSD de București a criticat Uniunea Salvați România pentru scandalul din Parlament, în condițiile în care Curtea Constituțională a României a respins, miercuri, sesizările depuse de USR cu privire la modificările aduse legilor justiției. Mai mult, deputatul PSD a spus că membrii USR nu au nici cele mai elementare cunoștințe de procedură legală și parlamentară și a susținut că USR-iștii nu urmăresc să facă decât scandal gratuit în Parlament.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 februarie 2018


primit de la domnul deputat Doru Petrișor Coliu (Grup PMP)
Cum are grijă coaliția PSD-ALDE să nu mai plece românii din țară?

Coaliția de guvernare PSD-ALDE susține cu nerușinare în TOATE discursurile minciuna că fac tot ce le stă in putință să ofere cele mai bune condiții de trai românilor, astfel încât aceștia sa nu mai plece din țară, în condițiile în care oferă pe bandă rulantă contracte de milioane de euro companiilor din China, Turcia, Polonia, Spania etc.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 februarie 2018


primit de la Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat

Moțiunea simplă inițiată de PNL împotriva ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a fost respinsă, miercuri, 21 februarie, în ședința de vot final a Camerei Deputaților (157 de voturi împotrivă, 96 pentru și 16 abțineri).

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 21 februarie 2018


primit de la domnul deputat Florin Claudiu Roman (Grup PNL)
Coaliția de conjunctură PSD-ALDE-UDMR se opune arborării drapelului național de Ziua României

La ordinul lui Șerban Nicolae, liderul Grupului PSD din Senatul României, majoritatea parlamentară, susținută de senatorii UDMR, le-a mai dat o lovitură românilor acum în anul Centenarului, asta după ce s-a dovedit a fi incapabilă să pregătească așa cum se cuvine această mare sărbătoare a românilor.

Vezi știrea

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult